opc_loader

Over ons

 

In 2010 is de verkoop van hengelsportartikelen voor mij de beste optie gebleken om in door te gaan. Begin 2011 is de inschrijving bij KvK een feit geworden. De nu ruim 55jaar vis ervaring en het verkopen van deze artikelen blijkt een goede kombinatie te zijn.

Zowel mijn vrouw als ik zijn enthousiast over de vis sport  en zijn ondanks de handel dan ook vaak aan de waterkant te vinden. We proberen niet alleen onze handel uit, maar zijn ook steeds op zoek naar verbetering.

Zo hebben we begin  2014 ontdekt wat goed voer blijkt te zijn om Karper of Voorn te vangen. Ik heb deze dan ook laten samenstellen en laten verpakken. Zo Ruikt het Voorn voer naar steranijs en het Karper voer naar Karper shit. 

Ik ben me zeer goed bewust van de durende crises en ben dan ook steeds op zoek naar goede producten voor een goed prijs. Op mijn site laat ik u graag kennismaken met producten die ik zonder problemen zou moeten kunnen verzenden. Helaas laat een groothandel in het hoogseizoen nog wel eens afweten, maar dat maak ik aan mijn klanten dan op tijd kenbaar.  

Op de markten en braderies heb ik ook tijdelijke producten zoals hengels, dobbers e.d. Visstoelen zijn daar b.v. niet standaard aanwezig. Door weer en wind, mee nemen in de bus e.d. zouden deze aan kwaliteit moeten inboeten en ik sta juist achter de kwaliteit van mijn artikelen. Wel kan ik ze op bestelling via de mail natuurlijk meenemen. In principe kan ik alles leveren wat er te koop is op hengelsport gebied. Per mail kan u als klant altijd naar een product wat u zoekt vragen en dan ga ik voor u opzoek.

Mijn bedrijf is de laatste jaren harder gegroeid dan ik had durven hopen. Door goede kwaliteit van mijn artikelen en mijn ervaring  durf ik nu ook de stap te maken naar wat duurdere artikelen op mijn website. Zoals b.v. de Ground Contct Chair Serie.

Ook ben ik druk bezig met het versterken van mijn vliegvis accessoires. Nu heb ik nog slechts een paar hengels en wat vliegjes, maar de bestellingen voor het vervolg hierop zijn al geplaatst. Van thermo onderkleding (goede kwaliteit, krimpt niet bij het volgen van het wasvoorschrift) tot waadpakken. Vraag er gerust naar.

Ik ben H.E.B.Hengelsport

Harry Bruins

Winkelwagen